Language

Segítségnyújtás és tanácsadás

Find out everything you need to know about Nomago InterCity

Hogyan vásárolhatok Nomago buszjegyeket?

Hogyan vásárolhatok Nomago buszjegyeket?

4 különböző, kényelmes módját kínáljuk a buszjegyvásárlásnak, az ügyfélkapcsolati csapatunk pedig mindig elérhető, bármelyik módot választja.

  1. Online felületen

A weboldalunkon valamennyi buszjegyet megvásárolhatja. A vásárlás után e-mailben küldjük el a beolvasható kóddal ellátott jegyet. Kinyomtathatja a jegyet, vagy az e-mailben szereplő kódot a telefonján is megmutathatja a járművezetőnek.

A jegyek online kifizetése is egyszerű – fizethet bankkártyával, vagy a Paypal-fiókján keresztül is.

  1. Mobilalkalmazással

A mobilalkalmazásunk lehetővé teszi, hogy átböngéssze az elérhető útvonalakat és menetrendeket, illetve megtervezze az utazását és megvásárolja a jegyeit. A jegyek az alkalmazáson belüli profiljában lesznek eltárolva, így könnyedén előhívhatja őket az alkalmazásból és bemutathatja azokat érvényesítésre a járművezetőnek, amikor felszáll a buszra.

  1. A járművezetőinktől

A jegyet közvetlenül a buszvezetőtől is megvásárolhatja az utazás előtt. Kérjük, vegye azonban figyelembe, hogy ilyen esetben nem tudjuk garantálni, hogy lesz elérhető ülőhely a buszon (vagy lesz ülőhely az Ön által kívánt osztályon)!

  1. A buszállomásokon

A járműveinkre szóló jegyek elérhetők azokon az állomásokon is, ahonnan a buszaink indulnak. Megvásárolhatja őket közvetlenül az indulás előtt, illetve elővételben is, az állomás irányelveitől függően.

  1. A partnereinktől

You can buy tickets from the local travel agencies or other partners we work with.