Language
events
  • Sport

F1 Hungarian Grand Prix Budapest Hungaroring

Fedezze fel F1 Hungarian Grand Prix Budapest Hungaroring

Fantasztikus esemény a sebesség és az adrenalin szerelmeseinek. Az időmérők július 30-án és augusztus 1-én zajlanak, 2-án pedig a látogatók megtekinthetik a fő versenyt. A versenyt követheti a számos óriási kivetítő valamelyikén, de kereshet helyet magának a versenypálya fölötti dombon is.

Bár a verseny a leglassabbak közül való az F1 világában, a pályán zajló események soha nem unalmasak. A mostani versenyidény kifejezetten szorosan alakul, így a szurkolók igazán látványos magyarországi futamra számíthatnak.

Ahhoz, hogy a futam élménye teljes legyen, érdemes felkészülve érkeznie. Nyárközepi esemény, ezért mindenképpen legyen Önnél kalap, napozókrém, napszemüveg, némi víz és harapnivaló. Nyári zápor is előfordulhat, így jól jöhet egy esernyő.

Rezultat iskanja slik za f1 hungaroring

A jegyárak a választott csomag függvényében 45 € és 450 € között vannak. Hétvégi jegy birtokában csütörtökön bemehet a boxok közé 16 és 19 óra között, ahol akár össze is futhat a versenyre készülő csapatokkal vagy pilótákkal. További információért, illetve jegyvásárláshoz látogasson el a https://tickets.formula1.com/en/3277-hungary-fom/ oldalra. Ismeri a javaslatunkat is – lazítson a legkényelmesebb városközi utazás során, szálljon InterCity buszunkra – foglaljon jegyet most, ugyanis valószínűleg nem sok helyünk marad a nyárra!