Language

ElőnyökThe right class and amenities for any preference

Minden igényt kielégítő osztályok és kényelmi felszerelések

A lehető legjobb utazási élmény érdekében választhat a Turista, a Prémium és a Családi osztályok közül.

Dőljön hátra a Turista osztályon, és olvasson vagy nézzen egy filmet, miközben tölti a készülékeit és csatlakozik a Wi-Fi-hez. A Prémium osztály a luxusülésekkel és a kibővített lábtérrel páratlan kényelmet kínál, a Családi osztály pedig családoknak és csoportoknak lett kialakítva, így az utasok olyan üléseken ülhetnek, amelyek sorban, egymással szemben vannak, közöttük egy asztallal. Termékek összehasonlítása.

Első a biztonság

Professional drivers and new vehicles ensure safety of all travellers.

Manapság számtalan módja van annak, hogy az embert elvigyék valahová pénzért. Ezek közül kevesebb van megfelelően szabályozva, mint hinné. Transzferbusz-szolgáltatásként fontosnak találjuk a járművezetői képzést és az engedélyezési követelményeket, valamint a napi levezetett órák szigorú korlátozását – ezek mind elengedhetetlenek ahhoz, hogy Ön biztonságban elérje az úticélját.

A legjobb helyek

Choose the most comfortable seat – in our economy, premium, or family&friends class.

Néha az utazás sok időt vesz igénybe. Nincs annyi megálló és nyújtózkodás, ami megoldást jelentene a kényelmetlen ülésekre vagy a kevés lábtérre, vagy arra, ha összepréselődve kell ülnie más utasokkal. Ha új járművel bővítjük a flottánkat, akkor a kényelem és a személyes tér az első számú prioritásunk.